Gijs Brouwer

Tennis

stichting toptennis gijs brouwer 20150309 1778118266   all-in  oie logo iwwf ledgigantlogo300dpi 20101023 1814419700galaxyprofiles 20180928 1084445787 sportcentrum hoorn 20121118 1497296673sb logo combi 03 edited kopie 20180928 1783584125 diadem 2 20200430 2017651540 

3e competitiedag 2019 009 20190424 1171978250

Voor informatie of sponsoring kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Gijs weet wat hij wil: de absolute top in zijn sport bereiken. Deze gedrevenheid is soms nog belangrijker dan het hebben van talent. Belangrijke termen bij Gijs zijn: Ambitie, Gedreven, Talent. Als ondernemer wilt u deze waarden ook bij uw medewerkers zien.

Gijs studeerde aan de Johan Cruijff University (JCU) in Amsterdam. Deze school is onderdeel van de HVA en is daarmee een HBO opleiding. Gijs heeft daar zijn propedeuse gehaald en heeft zich vanaf 2014 geheel toegelegd op het waarmaken van zijn droom om professioneel tennisser te worden.

Stichting Toptennis Gijs Brouwer probeert een klimaat voor Gijs te creëren waarin zoveel mogelijk randvoorwaarden op orde zijn. Zo kan hij zich als sporter volledig concentreren op de trainingen en wedstrijden. De stichting stelt zich ten doel, Gijs te begeleiden naar de nationale en internationale top. Om de doelstelling van de Gijs en de stichting te kunnen realiseren is de professionele inzet van de coaches en trainers onontbeerlijk. Dit kost veel geld.

Wij zijn daarom op zoek naar partners die Gijs willen helpen aan de internationale top te komen. Als tegenprestatie krijgt u o.a. de kans om regelmatig een training van Gijs bij te wonen, een bezoek aan een toernooi in Nederland te maken en een tennis clinic voor uw medewerkers te organiseren.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Tennis is een dure sport en helemaal als je het op topniveau wilt doen. Gelukkig zijn er een aantal bedrijven en instanties die Gijs steunen in zijn ambitie om top-tennisser te worden, maar we zijn altijd op zoek naar meer support.  Als tegenprestatie probeert Gijs zo veel mogelijk reclame te maken voor de sponsor.stichting_toptennis_gijs_brouwer_20100423_1443804553

Om het voor potentiele sponsors makkelijker te maken donaties te doen, is er een stichting opgericht die als doelstelling heeft om de financiele kant van het tennis te regelen.

Hieronder zijn de bedrijven en instanties die de stap naar sponsoring al gemaakt hebben. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Als u ook wilt helpen dan kunt u een zelfgekozen bedrag overmaken naar rekening nummer 50.15.796 t.n.v. Stichting Toptennis Gijs Brouwer in Venhuizen. Hartelijk dank voor uw ondersteuning.

 

 

 

 

wilson_20111101_1833171401Wij zijn heel blij dat Wilson Tennis besloten heeft om Gijs een sponsorcontract aan te bieden. Gijs speelt al vanaf zijn beginjaren met Wilson rackets en is daar nu erg aan gehecht. Wilson is toonaangevend op het gebied van sport artikelen en sponsort al jaren lang toppers van wereldformaat. We zijn dan ook erg vereerd dat Wilson het talent van Gijs herkent en hem wil helpen in het bereiken van zijn tennis ambities.

 

bouchier_sport_center_20111101_1971234181Ook Bouchier Sportcenter zijn wij erkentelijk voor het bemiddelen van het sponsorcontract met Wilson. Bouchier Sportcenter is een van de vooraanstaande sportwinkels in de regio van Hoorn met een zeer uitgebreid assortiment voor iedere sport. Bouchier Sportcenter is tevens sponsor van TV Hoorn.

 

 

Tennisschool All-InTennisschool ALL-IN is vanaf het begin betrokken geweest bij tennisopleiding van Gijs. Zijn tennistrainingen worden verdeeld tussen de tennisschool van Michiel Schapers en tennisschool ALL-IN. Gijs traint 5 uur per week bij Michiel Schapers en verder bijna 10 uur per week bij Tennisschool ALL-IN. De steun van de tennisschool betekent veel voor Gijs en hij vindt het leuk dat zij zoveel belangstelling tonen. Tennisschool ALL-IN zorgt er voor dat bij belangrijke wedstrijden en toernooien de privé trainer van Gijs (Marcel Petitjean) vrijgemaakt wordt voor begeleiding en coaching. Marcel is al lange tijd de trainer van Gijs en deze lange relatie zorgt voor rust en stabiliteit bij de wedstrijden.

 

Oscar RomeroZijn school is het Oscar Romero in Hoorn. Hoewel de school Gijs natuurlijk niet echt sponsort, doet zij als LOOT-school wel alles om zijn trainingen en wedstrijden mogelijk te maken. Dit gebeurt via vrijstellingen voor bepaalde vakken en ook doordat zij zich flexibel opstellen als er toernooien buiten de regio gespeeld moeten worden tijdens schooltijd.

 

tvhoorn-logoHoewel hij ook nog lid is van TV De Drieban in Venhuizen, is TV Hoorn de club waar Gijs momenteel competitie speelt. TV Hoorn is een leuke club die niet alleen veel doet voor de prestatieve jeugd, maar ook voor de recreatieve kinderen. Gijs is met het jeugd team poule kampioen geworden en speelt nu bij TV Hoorn in het senioren team.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Hoi, ik ben Gijs Brouwer. Sinds 2014 speel ik internationaal tennis en probeer ik op de internationale ranglijst van de ATP te komen. Mijn doel is natuurlijk om richting top 100 te komen en daarvoor heb ik nog een aantal jaar uitgetrokken. Via deze website wil ik sponsors/vrienden/familie/kennissen op de hoogte houden en misschien nieuwe fans/sponsors werven. Om het nog een aantal jaar vol te houden zal ik die namelijk hard nodig hebben!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Gijs is geboren op 14 maart 1996 in Houston, Texas waar zijn ouders toen al ruim 10 jaar woonden. Lang heeft Gijs er niet gewoond, want na 2 maanden verhuisde hij alweer terug naar Nederland. Gijs heeft een twee jaar oudere zus Jitske.

Toen Gijs 5 jaar was ging hij met zijn vader mee naar het tennisveld en hij vond het meteen een leuk spelletje. Vervolgens werd hij lid van TV TV De Drieban. Hier trainde hij met jongens die ruim 2 jaar ouder waren dan hij en iedereen dacht dat hij het wel snel voor gezien zou houden. Niets was minder waar, want al snel kon hij zich aardig handhaven in de groep en begon hij zelfs wat wedstrijdjes te winnen. Zijn toenmalige trainster Carina Plas wist van de voorspeldagen van de KNLTB en heeft Gijs hier voor opgegeven. Hij kwam door de selectieprocedure heen en begon met de instroom trainingen bij Joris Kleinloog. Joris was toen nog in dienst van Tennisschool All-In en is nu de eigenaar van deze tennisschool.

Nadat Gijs met goed gevolg door de instroom en basisniveau A gekomen was, werd er besloten dat er bij de Drieban niet genoeg tegenstand was voor Gijs en is hij ook lid geworden bij TV Juliana in Hoorn (zijn lidmaatschap van TV De Drieban is ondertussen opgezegd). Hier werd Gijs getraind door Marcel Petitjean en sindsdien was Marcel de privetrainer van Gijs. Met Marcel heeft Gijs goede successen behaald met als hoogtepunt de 3e plaats op de Nationale Kampioenschappen van 2008 bij de jongens t/m 12 jaar. Gijs heeft het hele KNLTB trainings traject van Instroom t/m LOOT-3 doorlopen.
Voor dat Gijs naar de middelbare school ging zat hij op de basisschool OBS 't Padland in Venhuizen. Hoewel hij toen nog geen LOOT predikaat had kreeg hij ook daar al wat ruimte om binnen de schooltijd zijn sport te beoefenen. Zo kon hij 's middags wat vroeger weg uit school en kon dan nog net op tijd zijn training in Haarlem halen.

Gijs heeft van de KNLTB het Stichting LOOT predicaat gekregen en hij ging naar de LOOT school Oscar Romero in Hoorn. Het LOOT predikaat gaf hem de kans om overdag ook te kunnen trainen. Hij kreeg hiervoor vrijstellingen van sommige vakken en kan in een speciaal lokaal uren inhalen die hij door toernooien of trainingen gemist heeft.

In 2008 besloot HLTV Juliana de samenwerking met Tennischool All-In op te zeggen en als gevolg hiervan is een groot deel van de prestatieve jeugd weggegaan en bij TV Hoorn TV Hoorn terecht gekomen. Ook Gijs heeft deze stap gemaakt en dat bleek een goede beslissing te zijn. In 2009 is hij met zijn competitieteam poulekampioen geworden in de landelijke hoofdklasse jeugd zondag. Vanaf 2010 speelt Gijs in de Landelijke zondags competitie voor senioren.

In 2012 besloot Tennisschool ALL-IN dat zij Gijs niet verder konde begeleiden en heeft de eigenaar Joris Kleinloog contact opgenomen met voormalig top-20 tennisser Michiel Schapers. Bij Michiel heeft Gijs een grote stap gemaakt wat uitmonde in een Nationale titel Indoor t/m 18 in maart van 2014. Helaas is Michiel vertrokken om als bondscoach van Oostenrijk te gaan werken, maar was er een goede opvolger gevonden in Huib Troost (www.tennis4.nl).  Na een periode bij Huib Troost, waarbij Gijs het altijd goed naar zij n zin had werd de rit naar Bathmen toch wel wat veel elke dag en is Gijs gedurende een jaar in het Frans Otten Stadion gaan trainen, zodat hij wat dichter bij huis kon blijven. Na dat jaar is hij door de KNLTB gevraagd om te komen trainen in het nieuwe NTC (Nationaal Tennis Centrum) in Amstelveen onder begeleiding van o.a. Paul Haarhuis, waarbij ook Michiel Schapers weer aangesloten was. Met een hele nieuwe en ambitieuse training staf met onder andere Paul Haarhuis, Peter Wessels en Bas Coulier ziet de toekomst er goed uit en kan Gijs traininen met Nederlandse topspelers. Ook de samenwerking met Michiel Schapers is hiermee weer opgepakt. In het nieuwe trainingscentrum van de KNLTB in Amstelveen zijn alle topsport faciliteiten aanwezig.Deze combinatie is een goede gebleken, want Gijs heet als hoogste ranking toto nog toe 340 van de wereld gestaan en is in augustus 2020 National Kampioen bij de Heren Enkel geworden. Een prima resultaat !

Na zijn HAVO opleiding is Gijs gaan studeren bij de Johan Cruijff University waar hij in 2014 zijn Propedeuse haalde. Hoewel hij dus goede cijfers haalde wilde Gijs toch echt full-time gaan tennissen. Op dit moment is Gijs bezig met de theoretische modules van het trainers diploma, zodat hij ook later in het tennis bezig kan blijven.

De ambitie van Gijs om professioneel tenniser te worden is hiermee realiteit geworden, alhoewel er nog een lange weg te gaan is om er echt van te kunnen leven.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sponsor actie

Winkelwagen

Geen product in de winkelwagen

Laatste commentaar

Terug omhoog