Gijs weet wat hij wil: de absolute top in zijn sport bereiken. Deze gedrevenheid is soms nog belangrijker dan het hebben van talent. Belangrijke termen bij Gijs zijn: Ambitie, Gedreven, Talent. Als ondernemer wilt u deze waarden ook bij uw medewerkers zien.

Gijs studeerde aan de Johan Cruijff University (JCU) in Amsterdam. Deze school is onderdeel van de HVA en is daarmee een HBO opleiding. Gijs heeft daar zijn propedeuse gehaald en heeft zich vanaf 2014 geheel toegelegd op het waarmaken van zijn droom om professioneel tennisser te worden.

Stichting Toptennis Gijs Brouwer probeert een klimaat voor Gijs te creëren waarin zoveel mogelijk randvoorwaarden op orde zijn. Zo kan hij zich als sporter volledig concentreren op de trainingen en wedstrijden. De stichting stelt zich ten doel, Gijs te begeleiden naar de nationale en internationale top. Om de doelstelling van de Gijs en de stichting te kunnen realiseren is de professionele inzet van de coaches en trainers onontbeerlijk. Dit kost veel geld.

Wij zijn daarom op zoek naar partners die Gijs willen helpen aan de internationale top te komen. Als tegenprestatie krijgt u o.a. de kans om regelmatig een training van Gijs bij te wonen, een bezoek aan een toernooi in Nederland te maken en een tennis clinic voor uw medewerkers te organiseren.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter